Holka zjizvená
Holka zjizvená
Jsem holka
zjizvená
a
dřou mě kolena
Jsem holka
napříč zeměmi
celým vesmírem
toulavá
Mám líčka růžová
jsem citlivá
V bloňďatých copech
celá svá
Vlasy
jenž sahají
do kapes sázky
pletou mé masky
Vlas
vytrhne se
maska změní se
vlas doroste
Proto netrhej
mé vlásky
zříš mé masky
Publikoval(a):
kopretina7777, 26.2.2021