Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Rouška

Rouška

Než vylezem mezi lidi
nastavíme ouška,
neb na slechy pohodlně
zavěsí se rouška.

Jedna rouška pro starouška,
jedna pro stařenku.
Dědek líčí na kolouška,
babka drbe venku.

Nezapomeň na Vitouška,
s voly pole orá.
Vždyť i toho zdobí rouška
u panského dvora.

Taky roušky pro fanoušky,
ať se třeba zlobí.
Respirátory a roušky
jsou dnes znakem doby.
Publikoval(a): Jikra, 24.2.2021
Přečteno (78x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Marcone, Mirastus, děda včela

Spodek

Stránka generována 23.4.2024 09:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti