KUKÁTKO
KUKÁTKO
Kdo klepe na dveře
A k tomu právě dnes
Vidím jen kadeře
Kukátko napověz
Ta kterou čekám teď
A nebo jiná snad
Obě jsem řečmi sveď
Marno je rozeznat
Touha je načata
Tisknu se ke dveřím
Možná jsou dvojčata
Tomu však nevěřím
Otevřu nikdo tam
Na chodbě prázdno jen
A já
V posteli zcela sám
Nahý a probuzen
Publikoval(a):
valachia, 22.2.2021