Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Letní soumrak

Letní soumrak

přejel prsty po špičkách těch mých
"tys dnes hrála na kytaru"
leželi jsme spolu pod dřevěným stropem
melodie mi pořád doutnala v těle
tiše a spokojeně
jako spící drak
"tys dnes hrála na kytaru"
a jeho tělo mě lemovalo jako krajka sukni
dva kusy různorodé látky
sešité dohromady pevně, tak pevně
ale on mě držel
jak když se chytá motýl
"tys dnes hrála na kytaru"
bříška mých prstů jsou hrubá od kovových strun
ale jeho ruce byly letní soumrak
okolo mého pasu
Publikoval(a): Poutníček, 22.2.2021
Přečteno (48x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Klarineb, Marcone, Lugilla, Jikra, Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.4.2024 12:08
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti