Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

KDYŽ NOC JE JEŠTĚ MLADÁ

KDYŽ NOC JE JEŠTĚ MLADÁ

fraktál ze samádhi jeví se podstatě
vjemy se obrazí
cyklu se otevře

z omezení desatera
odštěpí se molekula
trojbokého jehlanu
aby zvědomil si vasánu

a tak se už nebojí
ničivých požárů
když dobu ledovou
sladí o oktávu
výš

tím spíš schody do sebe
ho zavedou do chrámu

odlákal hádkou hada
aby odhad sílu vlka
proč do oprátky hlavu strká
když noc je ještě mladá
Publikoval(a): Martin Havlíček, 18.2.2021
Přečteno (66x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová

Spodek

Stránka generována 18.4.2024 16:07
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti