Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

POSLÍČEK

POSLÍČEK

Na hřbetě oslíčka
Poslal jsem poslíčka
Se vzkazem pro tebe

Nasedni sveze tě
Kamkoliv po světě
Třeba i do nebe

A nebo za mnou jen
Pro tento dnešní den
Ať v srdci nezebe

Poslal jsem poslíčka...
Publikoval(a): valachia, 18.2.2021
Přečteno (31x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jikra, Hedullinn

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti