Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Na chvíli to vypněte!

Na chvíli to vypněte!

Potřebuju to všechno na chvíli vypnout
aspoň vypnout
aspoň na chvíli

Asi si koupit náramek
z kamínků
a zkusit věřit

Může to fungovat
že mě ochrání
nebo posílí
nebo řekněte: uzdraví?

A teď zpátky k monitorům!:
krize kulminuje ... a jede dál
a všichni už to stejně
nějakým způsobem vzdali.

Ale co naděláš,
teď už s tím stejně
nic neuděláš!
Publikoval(a): Mari13, 17.2.2021
Přečteno (41x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Jikra, Marcone, Makaveli, Hedullinn

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 14:19
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti