Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Modré myšlenky

Modré myšlenky

Kreslíš kruhy modrou dlaní,
slzou, která sídlí na ní.
Slzou, která drásá duši.
Slzou, které slunce sluší.


Možná duše vědět chtěla,
s kým se málem zabydlela,
komu chtěla srdcem věřit,
na čí dlani teď má přežít.

Kreslíš kruhy modrou dlaní
Nepřemýšlej co máš na ní
Slza moje zmizí tiše
Třeba karma pročistí se

Modré kruhy, v modrém nebi,
s úsměvem ti štěstí přejí.

Jen zaslepené oči neví,
co ti ústa svěřit chtějí.
Publikoval(a): michaela07, 17.2.2021
Přečteno (131x)
Tipy (16) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: mrakolet, Malce, C.I.F, Lipová, Jikra, Marcone, Lindos, Lugilla, Klarineb, Hedullinn

Spodek

Stránka generována 16.4.2024 18:04
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti