Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

TO ZTIŠENÍ

TO ZTIŠENÍ

Martin Havlíček Básně » o Lidech

Anotace: je to o nás i na nás...:)

potápějící vnitřní bod
v žáru temných pasažérů
v řadách bez kapitánské pásky a důstojnosti pro plavbu
otužují svoje ctnosti v trenažeru
toužící po spojení moří a oceánů
v radosti

stěhovavým myšlenkám
z hnízda vyslaný do centra
propouští oběti křídly korábů
vstávají za slávu ode dna
vlajky z područí klamu

jako stabilní plovoučky z planety
do sebe záměrně bijící
aby vyorané myši po ránu
zase slyšeli tlukot za pravdu
co ve vzduchu visí
to ztišení
Publikoval(a): Martin Havlíček, 16.2.2021
Přečteno (70x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Pavíočko, Mirastus

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 11:52
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti