Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Hvězda umírá

Hvězda umírá

Šla jsi rájem
on falešným byl
darem
a ty jeho duši
zříš
smutek zrcadlíš
hvězda tvá
umírá

Hvězda padá
ze srázu
kvůli jeho
odrazu
co budí strach
ve hvězdách

V tůních
se odráží falešné
vábení
a ty máš strach

Dírou bezednou
sny tvé prolétnou
a tvůj strach
v hlubinách
bdí
v tůních se zrcadlí
hvězdy co nesvítí

Zrádnou hlubinou
tvé stesky jdou
hrál
hru falešnou

Zůstala jsi v osamění
a smutné máš oči
když
souhra zlá
tě volala
a falešně ti
tleskala

Strach
tě omotal
když hledala jsi ráj
Publikoval(a): kopretina7777, 15.2.2021
Přečteno (108x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: ivankaaknavi, Lipová

Spodek

Stránka generována 26.4.2024 07:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti