Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tichá oslava

Tichá oslava

Klarineb Básně » ?nezařazené?

Anotace: ... s věnováním a tichou vzpomínkou...

Obloha pláče v jarní náladě
a únor už dávno není bílý
ptáci křičí v plné parádě
jakoby nabyli nové síly

Na břehu života stojím teď sama
kameny vrhám do chřtánu noci
hvězdy padají do klínu rána
v nekonečné tiché bezmoci

běží mi na vesmírném kině
film mého života s radostmi i smutky
a čas si bez zájmu líně plyne
jako spadané listy na hladině
na oslavu zapálím svíčku a položím kytku...
Publikoval(a): Klarineb, 14.2.2021
Přečteno (55x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: C.I.F, Lipová, Dasahor, Pavíočko, děda včela, Mirastus, Hedullinn, Lugilla

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 20:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti