Kout krajiny
Kout krajiny
Louskni prsty a uslyšíš ořech
v jádru tma
lapá po dechu.
Zima je ohlodaný pes a ticho co zbylo
po kostech slov
dohraj ho očima
ve skořápkách mlh
Jsi ze snů?
papír jako živý směje se - -
Rukou se dnes píšou už jen hroby
řazené do veršů
melodií deště
Zhasni
a rozsvítí se sníh.
Publikoval(a):
Marek Miko, 7.2.2021