Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Až ta vločka

**Až ta vločka

Květka Š. Básně » ?nezařazené?

Anotace: ..poslední***poslední..

~~~~~~~~
Poslední vločka?
Ale ne,nebojte se
ta si na konec zimy
ráda ještě počká
to co dolů padá
je deště kapka malá
/vím co se stalo/
asi se na sluníčku
bílá vločka hřála...
a cestou dolů
si kap.kap zazpívala.

Ale ty,vločko rozmilá
aby z tebe voda byla
musíš přece počkat,
hodina jara
konec zimy neodbila.
Nebeské peřiny
se ještě sněhem plní
až přijde jaro
se sněhem si déšť
svoje místo vymění...

Kapkám je strašně líto
že nejsou tak krásné
a tak si zase,žbluňk,
cáknou do louže
/a to vločka nemůže/
nevadí to?
Nakonec i z vás,
vy bílé krasavice
zůstane taky jenom voda
a nic více…

~~~~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 6.2.2021
Přečteno (25x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: kopretina7777, Jikra, děda včela, Psavec

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:03
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti