Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Čekám,až mě zalejí

Čekám,až mě zalejí

Paol Básně » ostatní ...

Anotace: Anotace: stručný popis

Chtěl jsem zemřít v šeru, v tichu......
pod rozkvetlou álejí,
cítit, jak mnou kořeny jdou,
čekat až mně zalejí.

Tma a chlad je všude kolem
v tomhle světě bez citu,
nebojím ze smrti zvrhlé,
zemřu v ranním úsvitu.

Odejdu co listí stromů
opadnu jak naděje....
možná jednou vyraším snad,
..........až mě někdo zaleje.....
Publikoval(a): Paol, 5.2.2021
Přečteno (75x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jikra, děda včela, Psavec, Mirastus, Klarineb

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 04:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti