Vlasy zlaté
Vlasy zlaté
Anotace: I tak běží život...
Chudá dívka
z konce města
ráda říká srdci
nezmrzni
V rámu obrazu
malovaném
tikajícím časem
hraje slunce
hry
Ve vlasech zlatých
slunce se třpytí
i vločka chladivá
rostaje
ve chvíli
třpytící se
V té zněti
slunce, vloček, snů
slunce pro štěstí
v klubku vlasů
do tmy
nezapadá
a dívka život ráda
Publikoval(a):
kopretina7777, 1.2.2021