Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dálnice a nevěstka

Dálnice a nevěstka

kopretina7777 Básně » o Lidech

Anotace: Báseň o dálnici a nevěstce, tedy z pohledu jednoho muže...Snad nevadí

Život běží
i za stínů
za
napitých pijavic
opilých
ze smutků
mlhavých dálnic

Po dálnici
hůř se jede
když
nevěstka z cesty
svede
do kapavek tahanic
když
pak hůř se jede
do
lásky plískanic

Světlo
sténá za
blikající lucerny
zmírá
u
hřbitovů
a
polibků
u
dálnic

A tak jedu
oprýskaným vrakem
po dálnici
mlhavé
a k náruči
nevěstce se vinu
na té cestě
zdlouhavé
Publikoval(a): kopretina7777, 31.1.2021
Přečteno (41x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 18.4.2024 11:44
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti