Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nečitelné

Nečitelné

Co je naše nitro,
a ukrývá duše?
Den, soumrak, noc, jitro,
to, čím i to vše.

Úkolem zadaným,
od á, bé, cé po žet.
Vývoj náš tak zvaným,
jímž nutno pohlížet.

Co přáno, to dáno,
v citu a rozměru.
Teplo, nebo chladno,
v jiném vždy poměru.

Z hloubi nečitelné,
dává, čeho třeba.
Též rány citelné,
i něhou kolébá.
Publikoval(a): Litarts, 30.1.2021
Přečteno (32x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 01:06
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti