Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Žena a myš

Žena a myš

Psavec Básně » o Lidech

Anotace: I malá myška dovede polekat nejednu ženu, což můžu potvrdit z vlastní zkušenosti.

Ženuška se bojí myší,
leze na stůl jak je slyší,
všude samá pastička,
sklep, spíž také lednička.

Kocour kouká pobaveně,
žádnou myš však neprožene,
zvolna leze z pelechu,
potom zmizí na střechu.

Zbývá tedy moje rada,
donesl jsem domu hada,
to však ženu rozzlobí,
hází po nás nádobí.
Publikoval(a): Psavec, 27.1.2021
Přečteno (46x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Hedullinn, děda včela, Květka Š., Mirastus

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 21:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti