Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

20/21

20/21

rhyme mist Básně » ?nezařazené?

Anotace: Malý souhrn, titulek vypovídá za vše

20/21

Nejdou za mnou hvězdy - Vary
nehoří mi jazyk - kari
Davy na cestě má Kabir
A Mayové vsadili na vir
Covid zavřel kramy
Putin Se řadí mezi cary
Česko je na nano poli mezi králi
A Superenzym zlikviduje Petky,
přísun byl nezadržitelnej jak řeka lávy
Publikoval(a): rhyme mist, 26.1.2021
Přečteno (27x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 12:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti