Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vkleče

Vkleče

Chvíle se vleče,
večeříš vkleče.
Večeříš, snídáš,
stejně máš hlad.
Na prsou zvoní
stříbrný had.

Večeříš, snídáš
tak, jako Jidáš,
tak, jak je třeba:
víno a chleba.

A stříbro zvoní,
tak jako loni.
Zvoní, ty klečíš,
páteř ti rezne,
na srdci jizva
od rány řezné.

Ne nůž, ne dýka -
byl to ten had!
Vyrvi ho z prsou,
ať můžeš vstát.
Publikoval(a): mnich-v-blues, 26.1.2021
Přečteno (57x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Hedullinn

Spodek

Stránka generována 30.3.2024 08:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti