JEŽCI V KLECI
JEŽCI V KLECI
Jak hvězda Davidova
Přišitá na oděvu
Je doba covidová
Divná a plná hněvu
Nahoře něco kují
Tohleto nezdá se mi
Vždyť
Roušky nás rozdělují
Nejenom v naší zemi
Ty ji máš a já ji nechci
Jsme jako ti ježci v kleci
Jen ty ostny ty nám chybí
A tak
Zůstaneme bez pochyby
Všichni tady beze změny
Nadosmrti uvězněni
Neboť
Nenatočíš osten tak
Aby jsi byl jak ten pták
Svobodný a volný
Co si klidně léta
Do celého světa
Publikoval(a):
valachia, 26.1.2021