Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nenávratné okamžiky

Nenávratné okamžiky

Paol Básně » ostatní ...

Anotace: Anotace: stručny popis

V horké poušti lemující mé pocity
jsi se ztrácela v tekutých píscích nenávratna.
Měla jsi hnědé oči, zářící ještě po té,
co obličej už dávno zmizel v písečném kráteru.

A já tam stál, do zad mi slunce tetovalo mapu
spálené kůže, písek pálil do bosých chodidel.

Neměl jsem kam jít............bez Tebe!

V tu ránu mně napadlo proměnit prašný , pisčitý
svět v oceán. Stalo se......

Byl zde oceán lemující mé pocity a Ty jsi se
ztrácela v chladných hloubkách modré vody.
Měla jsi tyrkysové oči, třpytící se ještě dlouho,
co zmizely v hlubinách.

A já tam stál, do zad mně bily vlny,
mořská sůl nepříjemně pálila v jizvách a puchýřích.

Neměl jsem kam jít............. bez Tebe!
Publikoval(a): Paol, 24.1.2021
Přečteno (94x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lugilla, Lipová, Klarineb, Mirastus, Hedullinn

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 04:08
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti