Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Noční

Noční

Noc se temnotou třpytí,
srší půlnoční kvítí.

Měsíc je pastýř i beránek,
míří mi paprskem na spánek.

Jen vlky nevidím,
jsou v nočním temnu skryti,
a pastýř beránek
mi na cestičku svítí.

(Těžkosti života
nadnáší lehkost bytí.)
Publikoval(a): mnich-v-blues, 22.1.2021
Přečteno (109x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: kopretina7777, Hedullinn, Kytka62, Lipová, Klarineb, děda včela, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 03:19
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti