Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

VLOČKA

VLOČKA

Sněhová vločka jak kapka deště
Dopadne z nebe na tvrdou zem
Možná že počká na další ještě
Anebo roztaje navzdory všem

Sněhová vločka má bílé tváře
Ryba i stromek ve vodě plavou
Ježíšek v koutě dárky ti váže
A hvězdy třpytí se nad Ostravou

Sněhová vločka dopadla k zemi
Začaly Vánoce...
Publikoval(a): valachia, 22.1.2021
Přečteno (27x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Jikra, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:48
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti