Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

SVĚTLUŠKA

SVĚTLUŠKA

Na ústech máš kakauško
Setřu ti ho svými rty
Tvoje tělo moje lůžko
Kolkolem je od myrty

Na ústech máš kakauško
Pár kapek však steklo níž
Rozzářím tě má světluško
Až je najdu uvidíš
Publikoval(a): valachia, 20.1.2021
Přečteno (31x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:23
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti