Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Taky jste to dělali?

**Taky jste to dělali?

Květka Š. Básně » ?nezařazené?

Anotace: Zima~Sníh~a já...

*~~~*~~~*

Vypláznout z pusy jazýček
a ochutnat si vločky
ty velké,ty hebké
bílé chomáčky?
MŇAM.
A do dětství se vrátit
tak trochu tátovi se ztratit
pak podle stop ve sněhu
mě můj táta naoko hledal
a jak se smíchem vedle mne
do sněhu padal,
oba dva jsme hned byli
jako ti sněhuláci bílí
ti co se chechtají
a krásnou bílou zimu milují.

Dál vločky
jako ty chomáčky
padaly do kraje
všude bylo tak krásně
když
si bílá zima s námi pohraje.
Byla to pohádka sněhová
bílá a třpytivá
krásná
a mámivá

*~~~~~*~~~~~*
Publikoval(a): Květka Š., 17.1.2021
Přečteno (27x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Linzerka

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 14:52
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti