Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kráčet s Tebou krajinou ...

Kráčet s Tebou krajinou ...

MaCH007 Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Viděl jsem obrázek jarní krajiny a .... chtěl bych kráčet pouze s ní ....

Až krajina nebude bílý nepopsaný list,
Až ptáci budou létat do svých hnízd,
Až zamrzlý sníh sestoupá z posledních břehů,
Až mech okusí slunečních paprsků něhu,
Až ranní rosou naplní se každá pavučina,
Pak krajinou s Tebou budu kráčet, má milá.
Publikoval(a): MaCH007, 15.1.2021
Přečteno (304x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lugilla, Hedullinn, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti