Cit
Cit
Anotace: Pocity jednoho zmateného človíčka.
za oknem sníh
na oku líná slza
stesk po nocích
den bezbarvý se zdá
kosti a maso
jiné nehledej
temno a prázdno
jméno nevolej
mysl hledá
tělo tápe
život stoná
duše drápe
Publikoval(a):
TehMedic, 12.1.2021