Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Post-post-most

Post-post-most

Postmoderní prázdnota,
ta ubraná hodnota.
Jaké si hledá břehy,
a nabízí postřehy?

Zhlíží se ve svém jasu,
jímž poměřuje krásu.
Šperkuje tak jen povrch,
jak plánuje i rozvrh.

Klenuté staví mosty,
na odiv, pro své hosty.
Co, pod nimi nevidí,
kolik vidomých lidí.

Těch, pro něž ducha málo,
a mnohé se vylhalo.
Každá doba potvrdí,
co její jest, nad čím bdí.
Publikoval(a): Litarts, 11.1.2021
Přečteno (55x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 02:36
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti