Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

BYSTROUŠKA

BYSTROUŠKA

valachia Básně » ?nezařazené?

Anotace: nejen pro Rudolfa...

Pošlu ti lišku aby tě hřála
Třeseš se zimou někdy až moc
A k tomu dám ti co by sis přála
Polibek na rty na dobrou noc

Pošlu ti lišku Bystroušku asi
Určitě znáš ji na každý pád
Zbarvenou stejně jako tvé vlasy
Slunce co chystá se zapadat

Pošlu ti lišku...
Publikoval(a): valachia, 10.1.2021
Přečteno (31x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jikra, Hedullinn, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:08
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti