Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Blíženci

Blíženci

Blíže si. Blíže mi. Blíže Tobě.
Doteky.
Ranní svit ve všech barvách duhy.
Duše duši hladí.
Dva bláhoví.
Tělo tělo vnadí.
Dva snílci na pouti.

Dva papíroví draci,
po obloze s lehkostí tančí.
Chtěli by je chytit,
tak do stratosféry odletí.
Pozorovat hvězdy.
Ztratit se a najít v nekonečnu.
Zářit září Castor a Pollux.
Publikoval(a): Akira Ayia, 9.1.2021
Přečteno (30x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lugilla, Hedullinn, Dasahor, Lipová

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti