Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Stáří

Stáří

Stáří to je věk,
kdy znají světa krásu,
každý kout a každou vrásu,
no kdopak by to řek.

Mají vědomostí dost,
vyprávějí zážitky,
lásky plné prožitky,
jsem ve vzpomínkách host.

Pokud nechcete být staří,
budete jen za hlupáka,
i když teď se život maří.

Copak vás to neláká?
Mít vnoučata, slyšet jejich smích,
číst jim pohádky bez zlostí a pých.
Publikoval(a): H.I.L., 28.3.2011
Přečteno (160x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: XYX

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 18:56
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti