Rakve osudu
Rakve osudu
Anotace: I já rakve osudu mám...Držrte se lidi,přeji,já vím občas dýchají vzpomínky ale jsou I dobré...
A budík tikal
čas dýchal
a život lektvary
míchal
Srdce
rakví
ochutil
byla jsem plna sil
však osud
jinam zamířil
lektvarem zavířil
zabublal
téměř mrtvou mě zanechal
Andělé plakali
když
osud
míchal lektvary
Hvězdy vše viděly
rády by pomohly
ale nemohly
Však jsem
dál
a mazlím se s
osudem
Žiju
a
dál jsem
Dál jsem
díky
živote
za období nelehké
A
rakve osudu
v dáli
zanechávám
dýchám
Publikoval(a):
kopretina7777, 2.1.2021