MĚSÍC
MĚSÍC
Z měsíce lásko vidím jen půlku
Ta druhá skrývá se za mraky
Z pistole někdo vystřelil kulku
Vznesla se bez křídel nad ptáky
Tomu se říká udělat díru
Do světa či přímo do nebe
Ve válce anebo v míru
Píšu teď básničku pro tebe
O tom že
Z měsíce lásko vidím jen půlku...
Publikoval(a):
valachia, 1.1.2021