Nejkrásnější dary
Nejkrásnější dary
Anotace: V čase vánočním...
Dnes jsem veselá
na návštěvě
u
babičky a dědečka
jsem byla
A naše srdíčka
píseň krásnou předla
píseň spříznění
rodného
Já neobejdu se bez
zpříznění rodiny
to zhojí rány
spojí pavučiny
Rodina
miluji ji
a
miluji návštěvy
S dědou a babičkou
slunce v duši
jsme si
předali
nejkrásnější to dary
Krásně jsme se
spolu smáli
I když
nás svět bolí
Publikoval(a):
kopretina7777, 31.12.2020