Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Neteřinka

Neteřinka

kopretina7777 Básně » Rodina (matka, otec)

Anotace: Hrdá teta jsem...

Jsem zamlklá a tichá
to dětství na mě dýchá
Tiše a s pokorou
povídáme si
s mou neteří
Amálkou

Amálko,
andělé
jsou na zemi
a ty
anděl mezi všemi

Amí
a tvé vlasy plavé
máš po mě
vše dokážeš
tak
hravě

Jsi silná osobnost
povídáš
co na srdci máš
to dětská ctnost
vím
já ji neztrácím
také povídám
vše zpříma
a
nejsem řeka klidná

Hrdá teta
jsem
pro tebe tu
půjdu světem
že děti
nemám
s dětstvím v Tobě
popovídám

Budeme povidat o zemi
o tvém snění
Vím,
realitou žiješ
jen se drž
ať životem
lépe než já
teta
propluješ

Pro Tebe Amálko
Publikoval(a): kopretina7777, 28.12.2020
Přečteno (55x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová

Spodek

Stránka generována 26.4.2024 06:10
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti