NÁPOJ
NÁPOJ
NEPLAVEC
Dopiju nápoj z kávových zrn
Do tebe vnořím se jak do mořských vln
A přestože neplavec moc dobře vím
Že se má lásko neutopím
PLAVKYNĚ
Dopiješ nápoj z čajových lístků
Ochranu dáš mi pro pojistku
Protože
Jako ta plavkyně moc dobře víš
Že touhu v těle neovlivníš
Publikoval(a):
valachia, 26.12.2020