SVĚTLA RAMP
SVĚTLA RAMP
Anotace: pro Israela Thornsteina a ostatní tady...
Přeji Vám všem
Vánoce krásné
Až venku zhasne
Ta poslední z lamp
A přestože
Nebudou bílé
Tak hezké chvíle
Jak u Světel ramp
Přeji Vám všem
Veselé Vánoce
A šťastný Nový rok
Publikoval(a):
valachia, 24.12.2020