Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Autosugesce

Autosugesce

Když smutno je a srdce bol,
možno jej ztlumit sugescí.
-
Svou vůlí vlastní, ten rozkol,
neboť zlé skrývá i dobré.
-
Silné vůle to však věcí,
počínání takto moudré.
-
Ztlumit vše, tak jistě nelze,
pokus marnosti vždy selže.
Publikoval(a): Litarts, 24.12.2020
Přečteno (17x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti