Matka a dcera
Matka a dcera
Anotace: Mám krásný vztah s moji maminkou.
Maminko má
v hlubinách
tvých očí
se topím
a ráda v nich sním
máš je
zahaleny tajemstvím
Matka a dcera
vpíjíme se v sebe
jako voda
voda co plyne časem
Matka a dcera
jeden věčný sen
žijeme
den za dnem
Voda kane
z tvých hlubin očí
zná
můj pláč
víš že zvrásněnou
mám duši
Maminko mě je hej
neplač, neplakej
vždyď víš
život nezměníš
Bolest v očích hlubokých
a radost
když
se směji
matka a dcera
život spojil
naději dvou srdcí
že láska se člověku
vrací
Vrací se ke mě
láska tvá
mateřská
a oči naše
se vpily
a máme tolik síly
dokud
máme jedna druhou
dokud
dotkneme se našich rukou
Publikoval(a):
kopretina7777, 19.12.2020