OZVĚNA
OZVĚNA
Zakřičel jsem naše jména
Do tunelu z plných plic
Probudila se ozvěna
Teď jsou slyšet mnohem víc
Zakřičel jsem naše jména
K tomu taky miluji tě
Odpověď mi přišla stejná
Ještě dřív než okamžitě
Zakřičel jsem naše jména...
Publikoval(a):
valachia, 19.12.2020