**A rok uteče jako voda
**A rok uteče jako voda
Anotace: ...mějte se všichni pohádkově...
~~~~~~~~
Rok ten se točí
snad jako mlýnek
před chvílí ještě léto bylo,
teď oblečeme se
do pelerínek
za pár dní
třeba už bude bílo.
Podzim byl někdy teplý
pak jako zima,
trošičku,
a jindy až moc plakal
drak ten si létal ve větru,
chviličku,
pak se v kaluži koupal.
Brzy tu bude
snad pohádková zima
a s ní i "Šťastné a veselé",
všechno si pod peřinou dřímá.
Jaro pak vyskočí svěží
z postele.
A tak to chodí rok co rok
a člověk taky stárne,
rok co rok
až...
ale ještě žít se snaž.
~~~~~~~~
Publikoval(a):
Květka Š., 18.12.2020