Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Květiny

Květiny

Jancaa Básně » o Přírodě

Anotace: Autor: Jana Lobodova

Kvetiny jsou krasné,
ale jen na chvili.
Poté zvandnou.
A jsou z nich motýli.
Motýli lítají.
Květiny íivaji.
Do světa se chystají.
Publikoval(a): Jancaa, 18.12.2020
Přečteno (141x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 1.5.2024 23:58
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti