Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Srdce

Srdce

Jancaa Básně » o Lásce

Anotace: Autor:Jana Lobodova

Srdce

Srdce orgán z lásky daný,
Od boha z nějž jsme milovaní.
Tepe jako o závod.
Nikdo neví jak a proč.

Srdce orgán z lásky daný.
Od boha z nějž jsme milovaní.
A až srdce dobije.
Něco se tu semele.
Publikoval(a): Jancaa, 17.12.2020
Přečteno (164x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 07:52
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti