Červená
Červená
Anotace: Krásná barva, která v sobě skrývá spoustu emocí:-)
Červená je barva růže,
co z květů lásku dá.
Červená je barva srdce,
co buší víc než má.
Červená je barva krve,
co stéká v kapkách bolesti.
Červená je barva lásky,
podvodů a neřestí.
Červená je barva vzteku,
který v sekundě pláč vystřídá.
Červená je barva zlosti,
co když řve tak nevnímá.
Červená je barva vína,
ve kterém však pravda je.
Červená je barva ohně,
co v zimě tě zahřeje.
Červená je barva pekla,
zde místo je všech hříšníků.
Červená je barva rýmů,
nadějí všech básníků...
Publikoval(a):
Michaella, 16.12.2020