4x
4x
Vyjádřit se básní,
tak, jak duši krásní.
Veršem poetickým,
významem etickým.
Vyjádřit se slovem,
i jen si tak po svém.
Z hloubi něhy citu,
nebo také mýtu.
Vyjádřit se větou,
jak květinky kvetou.
Bolem i radostí,
ctností býti prostí.
Vyjádřit se sebou,
vnitřní jen potřebou.
Pro kousíček štěstí,
jež si cestu klestí.
Publikoval(a):
Litarts, 16.12.2020