uhasl svíčky knot
uhasl svíčky knot
Anotace: zlehounka padám do mrákot.
mihotající se plamínek svíčky
zahání temnotu do kouta
strach pod sklopenými víčky
naději moji nespoutá.
ohýnek plápolá a svítí
vypráví příběhy o životě
o smrti i o bytí
o bohatství i o nicotě.
v rozžhaveném vosku uhasl svíčky knot
světlo zhasíná i s poslední mojí radostí
zlehounka padám do mrákot
ponořená do hořkých slabostí.
...
[14.12.2020]
Publikoval(a):
stin, 14.12.2020