Drama pod peřinou
Drama pod peřinou
DRAMA POD PEŘINOU
Drama pod peřinou!
Po čele mu řinou
krůpěje potu.
Zdržet chce hmotu
ještě nutnou chvíli.
Mírně z toho šílí.
Veliké křeče,
čas se tak vleče.
"WÉCÉ" až naproti,
jak jen to ukrotí?!?
Svírá dlaně v pěst.
Dlooouhých metrů šest...
Publikoval(a):
Zimbabwe, 13.12.2020