KOUZLO
KOUZLO
Kouzlo je pryč
Tak jako doba
Včera
Každý měl klíč
V ruce a znova
Vyrážel do ulic
Zacinkat
Kouzlo je pryč
Tak jako doba
Dnes
Prázdné jsou ruce
A v srdcích zloba
Začne se ozývat
Snad ještě víc
Přestaňme lkát
A vyražme do ulic
Zacinkat
Opět a zas
Nadešel čas
Pro zítřek
Publikoval(a):
valachia, 13.12.2020