Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Monotematické (hovnotematické) miniatury

Monotematické (hovnotematické) miniatury

MONOTEMATICKE (HOVNOTEMATICKÉ) MINIATURY 




Šlápnul na to místo právě, 
kde leželo hovno v trávě.


-----------------------------


Já jsem ti to hochu říkal, 
hustý  zelí - řídký výkal.


-----------------------------


Pivo, peprmintka, víno,
zlatá, zelená, rudá.
Slopat nebylo nám líno.
Všechno, jenom ne nuda.


Dneska se to zkrotit nedá.
Hnědá... Hnědá... Hnědá... Hnědá... 


-----------------------------


Podezříval kosa, vránu,
straku, vlaštovku, špačka.
Když přistála mu po ránu
na saku bílá sračka.
Publikoval(a): Zimbabwe, 12.12.2020
Přečteno (63x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Hedullinn, Jikra, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 04:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti